detector.media
11.08.2016 16:23
«Громадське» покаже фільм про переселенців
«Громадське» покаже фільм про переселенців
11 серпня о 21:00 на «Громадському телебаченні» відбудеться прем'єра документального фільму Babylon`13 та 3KO production – «З нуля».

Про це повідомляє «Громадське».

Як йдеться на сайті, фільм - про історії людей, які були вимушені залишити свої дома та розпочали нове життя.

«Вони вже давно серед нас, їх біля 2 мільйонів. Вони нічим не відрізняються від інших людей окрім того, що вони вимушені  починати життя наново в повному сенсі, на новому місці. Це виклик. І повне перезавантаження. Як люди знаходять енергію та сили? У чому бачать свою допомогу власній країні? Про них можна сказати: вони знають, як здобувається свобода і незалежність. Власними руками. Як це – не залежати. Як це все з початку. Вони не думають, звідки взяти сили та сенси. Вони просто починають і будують реальність цеглинка за цеглинкою», - пише «Громадське».

Режисер фільму Олександра Чупріна, оператор –  Ігор Іванько, звукорежисери: Андрій Нідзельский, Ксенія Виноградова, Каріна Режевська, Михайло Закутський.

Герої фільму – Каміла Саадат (Сімферополь, Крим), Світлана Шпак(Біловодськ, Луганська область), Наталія Григор'єва (Донецьк), Арсен та Мустафа Журабаєви (Білогірський район, Крим).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY