detector.media
11.08.2016 15:38
«Інтер» підготував до Дня Незалежності проект «Україна від А до Я»
«Інтер» підготував до Дня Незалежності проект «Україна від А до Я»
10 серпня до 25-річчя незалежності України стартував спільний проект changeUA і телеканалу «Інтер» під назвою «Україна від А до Я», який завершиться великим концертом в ефірі каналу 24 серпня.

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

Головна мета віртуальної абетки «Україна від А до Я» - нагадати про важливі віхи історії країни і про людей, якими варто пишатися.

Щоб взяти участь у проекті, необхідно вибрати на сайті ukraine25.changeua.com букву-символ, яка, на думку відвідувача сайту, найбільше асоціюється з Україною, і поділитися цією буквою в одній із соціальних мереж. Після старту найбільшу кількість голосів поки зібрала буква «Л» - «Лавра». На другому місці «Я» - «Ярослав Мудрий».

Результати голосування стануть відомі 24 серпня, в День Незалежності України.

24 серпня о 20.30 в ефірі телеканалу «Інтер» також вийде великий концерт «Україна від А до Я». Вестимуть концерт Анастасія Даугуле і Андрій Доманський.

Нагадаємо, до Дня Незалежності радіостанція «Радио Вести» та газета «Вести» підготували спільний спецпроект «Кращі за 25 років незалежності України», за результатами якого визначаться найбільш видатні українці, а також - досягнення і винаходи за останні 25 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY