detector.media
11.08.2016 14:06
«1+1» готує до ефіру одразу чотири мелодрами на кшталт «Все одно ти будеш мій»
«1+1» готує до ефіру одразу чотири мелодрами на кшталт «Все одно ти будеш мій»
Головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва повідомила, що «1+1 Продакшн» працює над чотирма серіальними проектами на кшталт мелодрами «Все одно ти будеш мій», вийшла на «1+1» минулому в осінньому телесезоні.

Про це вона сказала в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Ще у нас практично готові дві з чотирьох 4-серійних мелодрам на кшталт "Все одно ти будеш мій" (з великим успіхом пройшла на "1+1" в осінньому телесезоні), які знімав "1+1 Продакшн". Назви - "Біженка", "Випадкових зустрічей не буває", "Папарацці" і "Гроза над Тихоріччям", кожна по чотири години. Музику до них пишуть українські композитори - Руслан Квінта, наприклад. Артисти теж повністю наші», - повідомила Олена Васильєва.

За її словами, вже готовий 4-серійний проект від Sisters Production «Чудо за розкладом».

Вона також додала, що продакшн Sister's Production восени буде знімати 8-серійний серіал «Сувенір з Одеси» за книгою одеського автора Валерія Смирнова. Це збірка історій про Мишка Япончика, про Котовського, про бандитську Одесу того часу.

Нагадаємо, головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва повідомила, що восени телеканал покаже комедію «Кращий тиждень мого життя», яка була знята ще в червні минулого року.

На фото – Олена Васильєва

Фото – «1+1 медиа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY