detector.media
11.08.2016 13:55
Влітку «1+1 Продакшн» починає зйомки ще трьох нових серіалів
Влітку «1+1 Продакшн» починає зйомки ще трьох нових серіалів
Головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва повідомила, що влітку «1+1 Продакшн» розпочне зйомки 20-серійної теленовели «Хороший хлопець», 12-годинну романтичну комедію «Догори ногами» та 16-серійну сімейну комедію «Субота».

Про це вона сказала в інтерв’ю «Детектору медіа».

20-серійна теленовела «Хороший хлопець» - це історія молодого чоловіка, який сідає у в'язницю, взявши на себе злочин своєї дівчини. Він досить швидко виходить з умовно-дострокового, а по дорозі до неї зустрічає її і дізнається, що вона вийшла заміж за багатого літнього чоловіка.

«І тут починається дуже складна історія - на поверхні - помсти, а по факту - боротьби з собою. Паралельно в нього закохується падчерка його колишньої дівчини. Сценарій натхненний корейським серіалом, але ми вдихаємо в нього інше життя. Так само було і з «Хазяйкою» - сильно адаптованої історією, яка з мексиканської теленовели перетворилася в соціальну драму, стала коротше (24 серії замість 129), реалістичніше», - розказала Олена Васильєва.

До кінця літа стартуватимуть зйомки 12-годинної романтичної комедії «Догори ногами».

«За сюжетом, львів'янин з мамою поїхав в Одесу. Там мама зламала ногу, і вони в Одесі затримуються. Попутно хлопець закохується в тамтешню медсестру, після чого в Одесу приїжджають родичі хлопця і намагаються вирвати його з обіймів одеситки: у Львові теж є дівчина, яка цікавиться їм. Найголовніше для нас в цьому фільмі - дослідити звичаї різних регіонів, особливо зіткнення стереотипів, різних моделей поведінки в суспільстві, манер, етикету», - зазначила продюсерка.

Також влітку «1+1 Продакшн» розпочне зйомки сімейної комедії «Субота», яка складатиметься із 16 півгодинних серій.

«Чоловік, дружина, двоє дітей - стандартна сім'я - вирішили відсвяткувати річницю сімейного життя, вірніше, майже забули про неї. Згадали випадково: заявляється свекруха, аби привітати їх, а заодно і пожити тиждень. Заявляється теща, бо від неї пішов чоловік, вона теж вирішила пожити тиждень. Заявляється чоловік з новою дружиною. Заявляється молодший брат чоловіка. Концепція: понаїхали і зіпсували вихідні. Сценарій ще дописується, йде кастинг, заявлених артистів поки немає», - розказала Олена Васильєва.

Раніше стало відомо, що команда «1+1 Продакшн» розпочала зйомки нового комедійного україномовного серіалу «Село на мільйон», прем'єра якого відбудеться восени в ефірі телеканалу «1+1».

Нагадаємо, головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва повідомила, що восени телеканал покаже комедію «Кращий тиждень мого життя», яка була знята ще в червні минулого року.

На фото – Олена Васильєва

Фото – «1+1 медиа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY