detector.media
11.08.2016 12:04
Проекти Dizel Studio повертаються в ефір ICTV у вересні
Проекти Dizel Studio повертаються в ефір ICTV у вересні
З 10 серпня в ефірі телеканалу ICTV стартував відеоролик на підтримку нового осіннього телесезону Dizel Studio ICTV.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єрні концерти Dizel Studio стартують в ефірі телеканалу з 2 вересня. Крім того, з осені повертається гумористична рубрика «Dizel Ранок», яка щотижня виходить у програмі «Ранок у великому місті», і епізоди скетчкому «На трьох».

Згідно з ідеєю проморолика, щоп’ятниці боги веселощів і гарного настрою в особі Єгора Крутоголова, Олександра Бережка, Євгенія Гашенка, Євгенія Сморигіна та Олега Іваниці спускаються з Олімпу, щоб порадувати глядачів ICTV новими скетчами, свіжими концертними номерами. Гасло промокампанії – «Вони прилітають щоп’ятниці».

«Уже всіма улюблена та впізнавана команда Dizel Studio готує новий заряд хорошого гумору. І тепер напередодні осені ми хочемо нагадати українцям, що «дизелі» продовжуватимуть наповнювати їхні п'ятниці сміхом і усмішками на телеканалі ICTV. Актори Dizel Studio відмінно увійшли в образ, з ними було дуже легко і приємно працювати – справжні боги гумору!», - сказала керівник департаменту промо та дизайну ICTV Олена Батенко.

Нагадаємо, у липні команда «Dizel Studio» приступила до зйомок 32-х нових серій скетч-шоу «На трьох», який виходить на каналі ICTV.

Фото, відео: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY