detector.media
11.08.2016 09:00
Росія оприлюднила відео боєприпасів, нібито вилучених у «українських диверсантів»
Росія оприлюднила відео боєприпасів, нібито вилучених у «українських диверсантів»
В Росї Федеральна служба безпеки (ФСБ) показала відео, на якому видно арсенал зброї, нібито вилучений у «українських диверсантів» та затриманий «організатор терактів» Євегн Панов

Відео опубліковано на сайті «Дождь».

«ФСБ заявила про запобігання терактам в Криму і затримання українців, які нібито брали участь в їх підготовці. Москва стверджує, що група диверсантів намагалася прорватися через кордон під прикриттям артилерійського вогню. Київ всі ці звинувачення відкидає», –  пише видання.

Саме відео, як зазначено, опубліковано відеоагентством Ruptly.

На відео видно, як російські силовики дістають з сумок гранати, міни, підривники, пакетики з червоним перцем. Також на відеозаписі два співробітника ФСБ ведуть в наручниках чоловіка. Як пише «Дождь», це «передбачуваний лідер, співробітник Головного управління розвідки Міноборони України Євген Панов».

Як пише «Українська правда», у середу, 10 серпня, російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Президент Росії Володимир Путін звинуватив владу України в тому, що вона «переходить до террору». 

Український Генштаб назвав ці заяви провокацією, а секретар РНБО Олександр Турчинов – істеричними і брехливими.

Президент Петро Порошенк назвав фантазіями звинувачення Росії на адресу українських військових у підготовці терактів у Криму.

На фото – затриманий ФСБ РФ Євген Панов

Фото: www.unian.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY