detector.media
08.08.2016 17:41
«Радио Вести» запустили новий сезон «Кіно з Алфьоровим»
«Радио Вести» запустили новий сезон «Кіно з Алфьоровим»
В ефірі «Радио Вести» стартував новий сезон освітнього проекту «Кіно з Алфьоровим». Програма виходить щочетверга о 20.00.

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

У проекті, який веде Андрій Алфьоров, радіослухачі досліджують світ кіно і отримують інформацію щодо трендів вітчизняного і світового кінематографа. Автор і ведучий сподівається, що кіно як інструмент допоможе людям думати, вибирати важливе і справжнє, оскільки в програмі відбуваються дискусії з відомими особистостями - критиками, акторами, режисерами.

«Це суб'єктивний, професійний погляд на кіно. Можливість проникнути в глиб багатьох відомих фільмів і кінематограф взагалі. Такий освітній інтертейнмент, що дозволяє отримувати задоволення від кіно ще більше, а ще дізнатися багато нового про самих себе. Ми поговоримо про найбільш значущі екранізації - від класичного "Бен Гура» 1959-го року і "Віднесених вітром" до "Хрещеного батька", "Анни Кареніної" і "Макбета" », - сказав Андрій Алфьоров.

Нагадаємо, ведуча «Радио Вести» Ксенія Туркова звільняється з радіостанції. 8 серпня в ефірі своєї програми «Свіжий погляд» вона повідомила, що це її останній робочий тиждень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY