detector.media
08.08.2016 16:21
Марія Варфоломеєва виступає проти амністії бойовиків-сепаратистів
Марія Варфоломеєва виступає проти амністії бойовиків-сепаратистів
Журналістка, колишня бранка терористів «ЛНР» Марія Варфоломеєва заявляє, що вона проти будь-якого обміну бойовиків-сепаратистів на полонених українців.

Про це вона заявила в ефірі «Еспресо».

«Я була там і я теж, будучи в полоні, я не згодна, щоб мене міняли на терористів. Я буду сидіти, не знаю скільки, але щоб людей, які вбивали наших співгромадян, солдат, щоб дати їм амністію - я не згодна», - заявила Марія Варфоломеєва.

За її словами, обмін бойовиків на українців є нерівнозначним.

«Ми тут поступимося, тут поступимося, то в нас ще більше будуть відривати. Ми маємо показувати позицію. Звичайно, треба боротися за кожного, але це не спосіб, з яким ми переможемо», - сказала журналістка.

Нагадаємо, бойовики «ЛНР» затримали Марію Варфоломєєву 9 січня 2015 року. Згодом вони висунули їй звинувачення в «коригуванні артилерійського вогню», за що їй загрожувало 15 років «ув'язнення».

3 березня Марію Варфоломєєву обміняли на двох осіб - цивільну Ольгу Литовченко й засудженого в Україні за тероризм громадянина РФ Івана Горбунова, якого Президент України Петро Порошенко помилував, аби здійснити обмін журналістки.

Телеканал «1+1» запропонував Марії Варфоломеєвій почати працювати в Телевізійній службі новин (ТСН).

За кілька днів після затримання журналістка Марія Варфоломеєва розповіла в інтерв’ю про те, як потрапила до терористів «ЛНР» і якими були умови життя в полоні.

На фото - Марія Варфоломеєва

Фото: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY