detector.media
08.08.2016 13:10
«Fakty ICTV» запустив спецпроекти до Дня Незалежності
«Fakty ICTV» запустив спецпроекти до Дня Незалежності
На сайті «Fakty ICTV» до 25-річчя Незалежності України стартували два спецпроекти – великі публікації на суспільно важливі теми країни та серія відеоісторій.

Про це повідомляє прес-служба каналу ICTV.

Протягом липня на сайті з’явилося чотири великі публікації – деталізований розбір суспільно важливих тем з інфографікою та аналітикою від експертів. Зокрема «Fakty ICTV» показали, що коїться з пенсійною системою України і чому народжені у 1980-1990-х не отримають пенсії;  опублікували шокуючу для країни реальність з дорогами, а також сколихнули соцмережі резонансною публікацією про підготовку дітей до першого класу.

За словами головного редактора сайту Ростислава Буняка, попереду – публікації на не менш важливі теми. «Зараз ми працюємо над медичним страхуванням. Думаю, багатьом нашим читачам буде цікаво дізнатися, скільки кожен із нас заплатить за реформу. Ще одна тема – податки, хто і скільки заробляє і як держава збирає мито. Торкнемося також злободенного питання – цифрової освіти в українських школах. Зокрема, «Fakty ICTV» спільно з відомими ІТ-спеціалістами хочуть допомогти країні реформувати насправді надважливий урок інформатики для школярів, склавши план нового підручника», - сказав він.

Крім того до святкової річниці сайт «Fakty ICTV» презентує серію відеоісторій – зокрема, вже опублікована підбірка «25 найкращих музичних хітів України за 25 років» та «Реклама в Україні: що змінилося за 25 років незалежності», 25 років Незалежності: стиль перших леді України (ВІДЕО).

Нагадаємо, редакція публіцистичних програм під керівництвом Оксани Соколової каналу ICTV шукає журналістів та режисерів з досвідом роботи на документальних проектах, з інтересом до жанру розслідувань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY