detector.media
08.08.2016 09:24
Роман Бочкала звільняється з каналу «Інтер»
Роман Бочкала звільняється з каналу «Інтер»
Журналіст стане ведучим на каналі ICTV

Воєнний кореспондент «Подробностей» Роман Бочкала припиняє свою співпрацю з каналом «Інтер». Уже у вересні, як підтвердив «Детектору медіа» сам журналіст, на каналі ICTV вийде програма «Очна ставка», яку він вестиме.

«Очна ставка» - програма журналістських розслідувань, яку знімає для ICTV продакшн Ірини Іонової, а редактором нової програми став Дмитро Драбик.

«Ключовою умовою мого переходу на ICTV було те, що я хоч і пробую себе в новій ролі ведучого, при цьому продовжує займатися воєнною журналістикою. Тож я не лише не залишаю її, але й навпаки - буду більше займатися цією темою, оскільки від репортажів із зони АТО на ICTV перейду до більш масштабних документальних проектів про те, що відбувається на сході України», - повідомив Роман Бочкала «Детектору медіа».

Також пан Бочкала продовжить займатися журналістськими розслідуваннями в межах проекту «СтопКор».

Нагадаємо, що нещодавно посаду ведучого «Подробностей недели» залишив Дмитро Анопченко. Також екс-продюсер «Подробностей недели» Марія Столярова виявилася замішаною в скандалі, викликаному публікацією нібито листування співробітниці самопроголошеної влади «ДНР» Тетяни Єгорової. Якщо листування правдиве, то є підстави вважати, що матеріали кількох українських телеканалів затверджувалися з представниками так званих «народних республік».

Тим часом з телеканалу ICTV за останні місяці звільнилася низка багаторічних ведучих: Віталій Ковач, Андрій Куликов, Оксана Соколова, Христина Суворіна.

Фото: Facebook Романа Бочкали

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY