detector.media
07.08.2016 18:00
В мережі з’явилось відео, яке свідчить про участь Єфремова у сепаратистському мітингу в Луганську
В мережі з’явилось відео, яке свідчить про участь Єфремова у сепаратистському мітингу в Луганську
В Інтернеті з'явилося відео присутності екс-лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова на проросійському мітингу в Луганську в березні 2014 року

Про це повідомляє Уніан.

Відповідний ролик з'явився на каналі TVgolosnaroda на Youtube 6 серпня.

На ньому видно, як пан Єфремов виступив на площі перед сесією Луганської обласної ради, на якій депутатами було прийнято рішення провести «референдум» про відділення Луганської області від України, «залишивши за собою право звернутися за допомогою до братнього народу Російської Федерації».

Лідер парламентської фракції ПР тоді заявив, що «призначення нової влади не відповідає ані Конституції України, ані її законам».

Єфремова затримали 30 липня в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними Генеральної прокуратури, намагався вилетіти до Відня.

1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував його на 2 місяці. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється у вчиненні умисних дій з метою зміни меж України, у причетності до створення терористичної організації «ЛНР» і заволодіння майном підприємства «Луганськвугілля».

2 серпня колишній депутат Ради від ПР Володимир Ландік заявив, що Єфремов був організатором захоплення будівлі Луганської обладміністрації та обласного управління Служби безпеки України в березні 2014 року.

Нагадаємо, 6 серпня Генеральна прокуратура України оприлюднила відеозапис судових засідань над 11 колишніми бійцями розформованого батальйону МВС «Торнадо» та над його екс-командиром Русланом Онищенко.

На фото - Олександр Єфремов

Фото: Уніан

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY