detector.media
05.08.2016 14:51
«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством
«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством
5 серпня Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» та Кувейтське інформаційне агентство «KUNA» підписали Угоду про співпрацю за участі українських та кувейтських посадовців і дипломатів

Про це на своєму сайті повідомляє «Укрінформ».

Як зазначає українська інформагенція, документ підписали заступник генерального директора «Укрінформу»  Марина Сингаївська та генеральний директор агентства KUNA Шейх Мубарак Дуайж Ас-Сабах.

«Підписання Угоди дозволить розвивати двостороннє співробітництво, отримувати новини з першоджерела як в Кувейті, так і в Україні»,  наголосив Шейх Мубарак Дуайж.

Присутня на заході перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова наголосила, що «картинка російських ЗМІ про Україну є викривленою», тому в української сторони  існує висока зацікавленість у безпосередній співпраці із закордонними інформаційними агентствами.

 «Безпосереднє ж співробітництво із закордонними ЗМІ – це можливість поширювати правду про ситуацію у країні», – цитує пані Джапарову кореспондент «Укрінформу».

В свою чергу кувейтська сторона висловила сподівання проводити обмін достовірною інформацією з перших рук.

 В якому форматі відбуватиметься співпраця і чи будуть працювати власкори агенцій в обох країнах – поки що не повідомляється, але іноземна сторона вже запросила українських журналістів восени відвідати спеціалізований форум у Кувейті та обмінятися безпосередніми контактами на рівні профільних міністерств.

Нагадаємо, нещодавно, за результатами цьогорічного конкурсу редакції, журналістом року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» став власний кореспондент у країнах Балтії та Росії Олег Кудрін.

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY