detector.media
05.08.2016 14:29
Сьогодні вночі церемонію відкриття Олімпіади в Ріо покаже «UΛ:Перший»
Сьогодні вночі церемонію відкриття Олімпіади в Ріо покаже «UΛ:Перший»
«UΛ:Перший» покаже вночі 6 серпня церемонію відкриття XXXI літніх Олімпійських ігор, які пройдуть із 5 до 21 серпня в бразильському місті Ріо-де-Жанейро.

Про це йдеться на сайті телеканалу.

Через різницю у часі між Ріо та Києвом для України церемонія розпочнеться 6 серпня о 1.55. Проходитиме шоу-відкриття на одному з майданчиків олімпійських змагань – стадіоні Маракана (Maracanã).

Крім традиційного запалювання олімпійського вогню, вітальних слів та презентації національних збірних на глядачів чекатиме розкішний карнавал, концертна програма, а також епізоди з історії Бразилії, про які розкажуть за допомогою мистецтва. Найвідоміша бразильська танцівниця Дебора Колкер уже з травня готує 6 тисяч волонтерів, які виступатимуть для мільйонів глядачів. У якості режисера масової хореографії та параду атлетів до Ріо запросили Стіва Бойда, який має досвід організації видовищних шоу на тринадцяти Олімпійських іграх.

Креативний директор церемонії відкриття Олімпіади в Ріо, бразильський режисер Фернандо Мейрелес розповів, що бюджет цієї події буде в 10 разів меншим, ніж бюджет аналогічного заходу в Лондоні. Це пов’язано з економічними і соціально-політичними труднощами Бразилії. Саме тому шоу на честь відкриття Ігор не буде дуже високотехнологічним, але організатори обіцяють самобутню концепцію, в якій творчість компенсує все інше.

Нагадаємо, на час Олімпіади «Новини», що виходили на «UΛ:Перший» о 13.00 та 18.30, а також «Новини. Світ» ідуть на невелику перерву і з’являться в ефірі по завершенні спортивних змагань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY