detector.media
04.08.2016 16:26
У Криму заблокували сайт видання «Меридиан Севастополь»
У Криму заблокували сайт видання «Меридиан Севастополь»
2 серпня в окупованому Росією Криму був заблокований сайт незалежної онлайн-газети «Меридиан Севастополь».

Про це йдеться у повідомленні на сайті інтернет-видання.

З 2 серпня користувачі, що знаходяться на території Криму, не могли зайти на видання «Меридиан Севастополь» - відкривалась біла сторінка. 4 серпня на «заглушці» сайту з'явилося повідомлення від провайдера «Міранда-медіа»: «Доступ до запитуваного вами ресурсу обмежено!».

З території  материкової  України сайт вільно відкривається.

При цьому сайту «Меридиан Севастополь» немає в Єдиному реєстрі доменних імен сайтів Роскомнагляду, що містять інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено.

Також сайту немає в Реєстрі доменних імен сайтів, що містять інформацію, поширювану з порушенням авторських прав.

Ніяких офіційних звернень на адресу адміністрації сайту або хостинг провайдера не надходило.

«Інтернет-провайдери, до яких ми звернулися з інформаційним запитом про причини блокування нашого ресурсу, відповідей поки не прислали», - повідомляє редакція.

Нагадаємо, 2 серпня стало відомо про те, що на території анексованого Росією Криму заблоковано сайт телеканалу ATR і сайт видання «События Крыма».

Раніше в північній, центральній та західній частинах анексованого Росією Криму доступ до сайту проекта «Радіо Свобода» «Крим.Реалії» частково заблокували провайдери «Воля», «Ардінвест», «Трінет», «Міранда-медіа», «Скай-лайн», «Апекс Крим» (Керч), Kerch.net.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY