detector.media
04.08.2016 15:52
Павло Канигін підтвердив достовірність його листування зі співробітницею «МДБ ДНР»
Павло Канигін підтвердив достовірність його листування зі співробітницею «МДБ ДНР»
Спеціальний кореспондент російської «Новой газеты» Павло Канигін у коментарі «Детектору медіа» підтвердив достовірність оприлюдненого в інтернеті його листування зі співробітницею Міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяною Єгоровою.

З-поміж оприлюднених імейлів Тетяни Єгорової є й листування з Павлом Канигіним:

Нагадаємо, 3 серпня в інтернет потрапило листування співробітниці Міністерства державної безпеки так званої «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками, у тому числі, українських телеканалів. Листування датоване 2015 року. За однією версією, його виклали хакери, за іншою - це зробила сама Тетяна Єгорова. З масиву викладеного листування виходить, що співробітники каналів «Інтер», «Україна» та «Донбас» затверджували із представниками так званої «ДНР» тексти своїх матеріалів.

Зокрема, в листуванні російського журналіста Леоніда Муравйова, який навесні 2015 року намагався влаштуватися на роботу на «Інтер», але був видворений з України, згадується якась Маша. Скоріше за все, мова йде про колишню креативну продюсерку «Подробностей недели» на телеканалі «Інтер» (продакшн НІС) Марію Столярову.

Один з топ-менеджерів новинного продакшну групи «Інтер» НІС Назім Бедіров вважає оприлюднене листування підробкою.

Журналіст «Інтера» Роман Бочкала, ім’я якого згадується в оприлюдненому листуванні Леоніда Муравйова з Тетяною Єгоровою, припустив, що воно дійсно мало місце.

Керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна заявила «Детектору медіа», що керівництво «Інтера» не має жодного стосунку до новин: «Я не управляю цими людьми та не маю до них жодного стосунку, вони самі приймають рішення. І мені складно коментувати цю ситуацію - я поза нею».

Колишня креативна продюсерка «Подробностей недели» на «Інтері» (продакшн НІС) Марія Столярова заявила «Детектору медіа», що вона не читає чужих листів і тим паче не коментує «нісенітниці та злив».

У прес-службі Служби безпеки України повідомили, що СБУ перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

На фото - Павло Канигін, фото - Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY