detector.media
03.08.2016 18:49
Попова заявила про тиск на журналістів з боку трьох нардепів
Попова заявила про тиск на журналістів з боку трьох нардепів
Заступник голови Міністерства інформаційної політики Тетяна Попова, яка 3 серпня заявлиа, що подала у відставку, звинуватила у тиску на журналістів депутатів від «Народного фронту» Антона Геращенка, Андрія Тетерука та Дмитра Тимчука

Про це вона розказала в ефірі телеканалу «112 Украина».

Вона розповіла, що під час «ситуації з "Миротворцем" почалася кампанія з розгойдування ненависті до журналістів і до мене (Тетяни Попової, - ред.) погрози».

На питання, кого конкретно вона звинувачує в тому, що відбувається, пані Попова відповіла: «Миротворець» і всіх, хто його підтримує –  Антона Геращенко, Тимчука та Тетерука».

«Вони розкручували ці списки Миротворця, які викликали шквал критики на журналістів, тиску, звинувачень, бот-атак, погроз»,  додала вона.

Нагадаємо, вранці 3 серпня стало відомо, що заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова подала у відставку.

Того ж дня, як писав «Детектор медіа», сайт «Миротворец», на якому опубліковані особисті дані сепаратистів і журналістів, акредитованих у «ЛНР/ДНР», оголосив, що зареєструвався як ЗМІ.

Раніше міністр інформполітики Юрій Стець звинуватив свою заступницю, яка захищала журналістів, у само піарі. Водночас Тетяна Поповаповідомила про численні погрози, які надходять на її адресу і на адресу журналістів, і публікує у своєму Facebook скани таких повідомлень.

Як писав «Детектор медіа», 7 травня на сайті «Миротворець», де збирають дані про донбаських сепаратистів та іноземних громадян, які їх підтримували, був оприлюднений  завдяки зламуванню комп’ютерних баз даних сепаратистів перелік персональних даних близько 4 тисяч журналістів, які свого часу отримували так звану «акредитацію» в сепаратистському збройному угрупованні «ДНР». При цьому сайт «Миротворець» звинувачує усіх цих журналістів у співпраці із сепаратистами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY