detector.media
03.08.2016 15:30
У Токіо знімають японську адаптацію серіала «Нюхач»
У Токіо знімають японську адаптацію серіала «Нюхач»
У Токіо корпорація NHK приступила до зйомок японської адаптації серіалу «Нюхач» (виробництво кінокомпанії Film.ua). Телепрем’єра запланована на осінь

Головну роль виконує кращий актор за версією 36-ої Японської кіноакадемії Хіроші Абе, який знявся в понад 70-ти теле- і кінопроектах.

В адаптації, так само як і в оригінальному форматі, головні герої серіалу розкривають злочини, однак сюжетна лінія японської версії доповнена.

Як зазначається, полковник Лєбєдєв, за версією NHK , служить в управлінні внутрішніх справ Токіо під ім'ям Тацуро Комукаі. Його грає володар премії 33-ої Японської кіноакадемії за кращу роль другого плану Теруюкі Кагава.

В серіалі з'являться нові персонажі, наприклад Кадзуко Йошіюкі, яка виконає роль мами Комукаі. Також в кожному епізоді будуть з'являтися запрошені актори – зірки японського кінематографа. 

Знімальний період триватиме до середини осені, а прем'єрний епізод на телеканалі NHK запланований на кінець жовтня. 

Як зазначено в релізі, це перший випадок, коли NHK взявся за адаптацію зарубіжного драматичного серіалу і перша міжнародна адаптація формату українського «Нюхача». Угоду на право формата кінокомпанія Film.ua Group і корпорація NHK уклали восени 2015 року.

«Права на формат продані в Японії і Франції, також ведуться переговори ще з кількома країнами. А права на показ оригінальної версії за три роки продані на понад 60 територій, серед яких і Японія – у липні 2014 року на телеканалі AXN Mystery відбулася телепрем'єра «Нюхача» на території Азії», –  йдеться в релізі.

Нагадаємо, другий сезон детективного серіалу «Нюхач» на New York Festival's World's Best TV&Films отримав найвищу нагороду в категорії «міні-серіал» – Platinum Remi Award.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY