detector.media
02.08.2016 16:22
Катерина Котенко залишила Нацраду за сімейними обставинами
Катерина Котенко залишила Нацраду за сімейними обставинами
2 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення провела позачергове засідання, на якому задовольнила заяву відповідального секретаря Нацради Катерини Котенко про звільнення з посади члена Нацради.

Для позачергового засідання зібралися шестеро членів Нацради, незважаючи на те, що з 1 серпня члени регуляторного органу пішли у відпустку.

Під час засідання Катерина Котенко подякувала членам Національної ради і працівникам апарату. За її словами, підтримка колегами її рішення про звільнення «дозволить мені з чистою душею зайнятися серпнем, відпусткою, сім’єю, першим вересня і всім, що за цим слідує».

«Я вам вдячна за роботу, - звернулася вона до колег. - Цих два роки навчили мене, що команда перш за все важлива; тому, що команда робить незворотні зміни (під командою я маю на увазі не тільки колег-членів Нацради, а в тому числі всіх вас). Насправді тільки завдяки вам ми пройшли якісь незворотні кроки, які змінюють медіабізнес, змінюють структуру медіабізнесу. Мені здається, що це в правильному напрямку. Дуже прошу вас: підтримуйте все, що ви почали робити, і продовжуйте робити це далі. Ви точно сміливі люди. Мені вдалося стикатися з різними державними органами. Хочу сказати, що в нашій раді точно працюють сміливі і відповідальні люди, які не ховаються за паперами, а пробують знайти завжди ефективні й законні рішення. Також хочу своїм колегам подякувати за відповідальне лідерство і безконфліктну дискусію, яка в нас весь час тривала. Кількість аргументів, які висловлювалися, говорила про те, що кожен шукає аргументи, щоб переконати сторони, орієнтуючись не тільки на власні переконання, а й на обєктивні причини».

Зі свого боку члени Національної ради побажали Катерині Котенко успіхів, залишатися і надалі активною. Вони висловили сподівання, що співпраця триватиме, зокрема і в рамках різноманітних галузевих заходів.

Зауважимо, що оскільки пані Котенко була призначена членом Нацради за квотою парламенту, то для остаточного припинення її повноважень як члена Нацради, згідно із законом, має бути ще ухвалена постанова Верховної Ради.

У коментарі «Детектору медіа» Катерина Котенко пояснила своє звільнення сімейними обставинами. Конкретних планів щодо подальшої роботи в неї наразі немає: «Я планую нарешті відпочити за ці два роки».

Пані Котенко невідомо, коли Верховна Рада може розглянути питання про призначення їй заміни в Нацраді та які в парламенту є кандидатури. «Я щойно звільнилася, і мене обходить тільки моя доля. Членам Нацради я готова надавати всіляку підтримку на рівні своєї громадянської позиції», - додала вона.

Нагадаємо, Катерина Котенко була призначена членом Нацради постановою Верховної Ради 4 липня 2014 року. До обрання членом регуляторного органу пані Котенко працювала виконавчим директором галузевої організації Індустріальний телевізійний комітет.

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY