detector.media
02.08.2016 13:45
Кращим журналістом «Укрінформу» визнали власного кореспондента Кудріна
Кращим журналістом «Укрінформу» визнали власного кореспондента Кудріна
Журналістом року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» став власний кореспондент у країнах Балтії та Росії Олег Кудрін

Про це повідомляє «Укрінформ».

Цьогоріч редакція видання відзначила премією «Журналіст року»  власкора, одесита пана Кудріна, який нині мешкає у Росії та висвітлює події з Прибалтики та РФ. До колективу агенції журналіст приєднався два з половиною роки тому.

«Глибокий інтелект, літературний талант, особливе почуття гумору Олега як колишнього КВКшника одеської команди, а також здатність працювати у надзвичайно інтенсивному темпі – це досить унікальне поєднання. Ми більш ніж задоволені, що свого часу запросили Олега до Укрінформу», – зазначив генеральний директор інформагентства Олександр Харченко.

З колишнім колегою по КВК, актором Борисом Худімовим пан Кудрін створив дві п'єси: «Про Василя, Воду і Жид-рибу», часопис «Октябрь», «Прикордонне село». Журналіст також є автором кількох  романів, в тому числі «Фондурін 917», який не було опубліковано через заперечення в творі подій Жовтневого перевороту.

Нагадаємо, премією «Журналіст року» у редакції «Укрінформу» нагороджують  з 2014 року за ініціативи нового генерального директора пана Харченка. Вибір кращого журналіста здійснюють щомісяця, і підсумовуючи проміжні результати, обирають річного переможця.

На фото – Олег Кудрін

Фото: www.ukrinform.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY