detector.media
01.08.2016 13:54
Star Media розпочала роботу над мелодрамою «Друге дихання»
Star Media розпочала роботу над мелодрамою «Друге дихання»
Українсько-російська група компаній Star Media розпочала зйомки 4-серійної мелодрами «Друге дихання», прем’єра якої відбудеться на телеканалі «Україна».

Про це повідомляє прес-служба групи.

Знімальний період триватиме до кінця серпня 2016 року. Режисер-постановник міні-серіалу – Олег Туранський, автор сценарію – Євгенія Вагіна, оператор-постановник – Олександр Сєдов, художник-постановник – Олександр Тетерін, продюсери – Олексій Терентьєв і Влад Ряшин, композитор – Володимир Кріпак.

У проекті задіяні російська акторка Олеся Фаттахова та українські актори Валентин Томусяк, Сергій Радченко, Дар’я Трегубова, Людмила Загорська та інші.

Сюжет фільму розповідає про 35-річну жінку, яка за хибним звинуваченням потрапила до тюрми за вбивство чоловіка і намагається довести свою невинуватість.

Нагадаємо, навесні і влітку 2016 року Star Media знімала міжнародну мелодраму «Східні солодощі» за участю турецького актора, повнометражний історико-пригодницький фільм «Джури козака Швайки» за мотивами однойменного роману Володимира Рутківського «Джури», 4-серійну стрічку «Хірургія. Територія любові», 8-серійний детектив-трилер «Таємниці і брехня» за австралійським форматом Secrets&Lies, мелодраму «Свій чужий син», кримінальну мелодраму «Фото на недобру пам’ять».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY