detector.media
29.07.2016 14:26
У перший тиждень вересня СТБ запускає нові сезони одразу чотирьох шоу
У перший тиждень вересня СТБ запускає нові сезони одразу чотирьох шоу
1 вересня на СТБ стартує шоу «Зважені та щасливі-6», яке виходитиме щочетверга о 20.00. 2 вересня в ефірі – прем’єра «Танцюють всі!-9», вихід - щоп'ятниці о 20.00. 4 вересня на СТБ стартують нові сезони двох проектів – третій сезон «Давай поговоримо про секс», 3-й сезон (щонеділі о 22.10) і ток-шоу «Один за всіх» (щонеділі о 21.00).

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головна ідея нового сезону реаліті про схуднення «Зважені та щасливі-6» - протистояння чоловіків і жінок. Тренери проекту - В'ячеслав Узелков (чоловіча команда) і його дружина, фітнес-тренер Марина Боржемська-Узелкова (жіноча команда).

Новою ведучою реаліті стала співачка, фіналістка першого сезону шоу «Холостяк» Яна Соломко.

Кількість учасників сезону - 20. Загальна вага на старті - 2843 кг.

У дев'ятому сезоні шоу - «Танцюють всі! -9» за звання найсильнішого танцюриста змагаються учасники з 30 країн - Італії, Болгарії, Франції, Швеції, Росії, США, Бразилії, Ізраїлю та інших. Знято всі вікові обмеження - нарівні з дорослими танцюристами на головну танцювальний майданчик країни виходять юні учасники.

Зміни відбулися і в команді суддів - до постійних членів журі знову приєднається Раду Поклітару. Також в цьому сезоні оцінювати учасників будуть запрошені іноземні танцюристи. Одним з них став хореограф Кевін Інує, який в 2012 і 2013 роках працював з учасниками «Танцюють всі!» як постановник номерів. Ще одним гостем шоу став польський хореограф, телеведучий і суддя танцювальних шоу Міхал Пиріг. Повертається і нідерландський хореограф Яакко Тойвонен, що судив «Танці з зірками» на СТБ у 2011 році. На деяких випробуваннях за столом журі виявиться хореограф-постановник, експерт шоу «Супермодель по-українськи» Річард Горн, а також рекордсменка з Англії, 82-річна виконавиця сальси Сара Педді Джонс.

Ведучі - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович.

У новому сезоні «Давай поговоримо про секс» СТБ спробує розібратися в психології відносин.  Цієї осені проект допоможе вирішити проблеми як інтимного, так і побутового характеру.

Експерти проекту: Людмила Шупенюк, Михайло Присяжнюк, Анна Кушнерук, Микола Бойко та інші.

Ведуча проекту: Юлія Бортник.

У новому сезоні соціальне ток-шоу «Один за всіх» продовжуватиме допомагати героям з психологічною реабілітацією, працевлаштуванням або пошуком житла, знаходити зниклих родичів і відстояти права дітей. Сьогодні, завдяки роботі команди проекту, заведено понад 20 кримінальних справ; п'ятеро винних відбувають термін в місцях позбавлення волі; п’ять сімей отримали матеріальну допомогу на дороге медичне лікування.

Ведучий програми - Дмитро Карпачов.

Нагадаємо, 29 серпня на СТБ стартує п’ятий сезон реаліті-шоу «Хата на тата». Випуски програми виходитимуть щопонеділка о 20.00.

29 серпня на каналі СТБ стартує третій сезон медичного ток-шоу «За живе!». Програма виходитиме з понеділка по четвер о 18.30.

Талант-шоу «Х-фактор-7» стартує на телеканалі 27 серпня. Програма виходитиме щосуботи о 19.00.

27 серпня канал СТБ запускає новий сезон свого кулінарного проекту «Все буде смачно!». 30-31 серпня на телеканалі стартує шостий сезон кулінарного шоу «МайстерШеф».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY