detector.media
29.07.2016 12:24
СТБ оголосив дату старту в ефірі сьомого сезону «Х-фактора»
СТБ оголосив дату старту в ефірі сьомого сезону «Х-фактора»
Талант-шоу «Х-фактор-7» стартує на телеканалі 27 серпня. Програма виходитиме щосуботи о 19.00.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зйомки кастингів сьомого сезону «Х-фактора» закінчуються цього тижня.

Нагадаємо, у новому сезоні канал здійснив повне оновлення складу журі і ввів у шоу другого ведучого – до Оксани Марченко приєднався Андрій Бєдняков – колишній ведучий тревел-шоу «Орел і решка» на «Інтері» та ведучий російського телеканалу «Пятница!».

Тепер четвірка суддів виглядає так: музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, артист, автор і композитор Андрій Данилко, а також соліст гурту «Агонь» Антон Савлєпов (екс-лідер Quest Pistols Show). Повне оновлення складу журі відбулося в шоу вперше.

З першого дня роботи нових суддів команді проекту стало зрозуміло, що у них зовсім інший підхід до учасників. «Вони інакше дивляться на вокалістів, по-іншому їх оцінюють і, відповідно, вибирають зовсім інших людей, ніж це б зробив попередній склад журі. Це абсолютно новий погляд на шоу, нова хімія і атмосфера», - сказала Олена Романенко, директор ТО, що виробляє« Х-фактор».

Приз талант-шоу: 1 млн. грн.

Нагадаємо, що в минулому сезоні суддями проекту були Сергій Сосєдов, Ігор Кондратюк, Ніно Катамадзе та Андрій Хливнюк. При цьому Сергій Сосєдов та Ігор Кондратюк були в журі шоу з його першого сезону. Також у різні роки суддями «Х-фактора» були Йолка, Сєрьога, Ірина Дубцова, Іван Дорн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY