detector.media
29.07.2016 09:00
Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок
Запорізькому журналісту під двері поклали траурний вінок
27 липня у Запоріжжі редактору інтернет-сайту «Strelaua.com», активісту та правозахиснику Вадиму Вишинському під двері поклали траурний вінок

Про це повідомляє «Strelaua.com».

Запорізький журналіст Вадим Вишинський знайшов траурний вінок у своєму під'їзді ввечері 27 липня. На стрічці було написано «Вадиму Борисовичу від друзів».

Пан Вишинський вважає це погрозою на свою адресу через його професійну діяльність.

«З огляду на активну громадсько-політичну позицію очолюваної ним громадської організації «Правозахисник Запоріжжя» і публічну діяльність сайту «Strelaua.com», подібна витівка сприймається як пряма загроза – свого роду «чорна мітка»»,  зазначено на сайті.

Як повідомляє «Strelaua.com»,  журналіст звернувся до поліції. На місце події прибули оперативна та експертна групи правоохоронців.

Нагадаємо, 21 липня в Хортицьке відділення поліції Запоріжжя звернувся журналіст одного із місцевих видань Юрій Хохлов, який повідомив, що йому погрожували.

Раніше, 24 травня, о 9.50 ранку невідомі у масках напали на журналіста «Громадського ТБ. Запоріжжя» Анатолія Остапенка. Він пов’язує напад із своєю професійною діяльністю.  Запорізькі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ст. 171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) за фактом нападу на журналіста «Громадського ТБ.Запоріжжя» Анатолія Остапенка.

Фото: «Strelaua.com»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY