detector.media
28.07.2016 14:42
СТБ підготував п’ятисерійний спецпроект до Дня Незалежності
СТБ підготував п’ятисерійний спецпроект до Дня Незалежності
22 серпня канал СТБ відкриє новий осінній сезон спецпроектом до Дня Незалежності України під назвою «День незалежності», який виходитиме в ефірі з 22 по 26 серпня відразу після програми «Вікна-Новини».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Спецпроект включатиме п'ять короткометражних фільмів (три художніх і два документальних) по 25 хвилин, які присвячені різним періодам в історії України. Одну з ролей в одному з фільмів виконав актор Станіслав Боклан.

Головні герої стрічок - українці, які пожертвували життям в боротьбі за незалежність своєї країни: Григорій Пипський. Який загинув у бою під Крутами, сім'я Бунь, що воювала за Україну у Другій світовій війні, замучений у радянському концтаборі поет Василь Стус, герой Небесної сотні Віктор Чміленко і «кіборг» Ігор Брановицький.

«На прикладі цих людей, які віддали свої життя за вільну Україну, нам хотілося б нагадати, наскільки приємно те, що ми зараз маємо», - сказала креативний продюсер і керівник проекту Тала Оніщук.

Нагадаємо, до 25-ї річниці незалежності України Новий канал підготував ID-ролики, зняті з ведучими телеканалу в найвідоміших місцях України. Слоган проекту: «День Незалежності країни давай зустрічати разом».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY