detector.media
28.07.2016 14:00
Оголошено місце проведення VI позачергового з’їзду НМПУ
Оголошено місце проведення VI позачергового з’їзду НМПУ
6 серпня у Києві, в конференц-залі Товариства «Знання», відбудеться VI позачерговий з’їзд Незалежної медіа-профспілки журналістів України (НМПУ). Оргкомітет запрошує членів профспілки до подання своїх кандидатур на керівні посади

Про це повідомляє НМПУ.

 VI позачерговий з’їзд НМПУ пройде в конферец-залі Товариства «Знання» за адресою: вул. Велика Васильківська, 57/3, на третьому з половиною поверсі.

Найзручніше дістатися до місця проведення з’їзду – вийшовши на станцію метро «Олімпійська» (кол. Республіканський стадіон), вхід зі сторони вул.Великої Васильківської.

Початок реєстрації делегатів – о 10:00. Початок роботи з’їзду – з 11:00.

НМПУ просить всіх делегатів мати при собі оригінали протоколів первинних організацій про обрання делегатом, а також дані паспорта та ідентифікаційний код (для компенсації проїзду).

З організаційних питань звертатися до виконавчого секретаря НМПУ Оксани Винничук email: sekretar@nmpu.org.ua, тел. +380 (50) 356 5758.

Члени НМПУ, які не є делегатами також можуть бути присутніми під час проведення з’їзду. Для цього необхідно попередньо зареєструватись  до 18:00 5 серпня.

З питань реєстрації гостей та запрошених на з’їзд необхідно звертатися до секретаря НМПУ Оксани Колесник email: vstup@nmpu.org.ua тел. +380 (50) 356 0910

Оргкомітет VI позачергового з’їзд НМПУ також запрошує членів профспілки до подання своїх кандидатур на керівні посади ВПС НМПУ.

Вимоги до кандидатів  – членство в НМПУ. До керівних органів профспілки, згідно Закону, не можуть входити керівники підприємств організацій, які здійснюють функції із набору і звільнення найманих працівників.

Висувати кандидатури можуть організації (слід надати протокол, можна скан) НМПУ або члени НМПУ. Необхідно надати скан заяви  Оргкомітету у довільній формі. Також можливе балотування шляхом само висування, тут також потрібен скан заяви Оргкомітету.

Як зазначено, Оргкомітет  надасть усім кандидатам рівні умови із представлення їх біографії та програми на інформаційних ресурсах організації. Матеріали розміщуватимуться по мірі їх надходження до 18:00 4 серпня.

Оргкомітет нагадує, що висунення та обговорення кандидатур на керівні посади профспілки відбуватиметься безпосередньо під час з’їзду, однак рекомендує скористатися можливістю завчасного висування за для належного інформування і обговорення програм та кандидатур.

Подавати матеріали (скан протоколу чи заяви, біографію, програму і фото) слід за електронною адресою sekretar@nmpu.org.ua з вказанням теми листа «кандидатура».

Як зазначено, під час проведення з’їзду будуть організовані кава-брейки, а також легкий ланч. Порядок компенсації коштів за проїзд делегатам до Києва і назад буде визначено завчасно для кожної делегації.

Як повідомляв «Детектор медіа», позачерговий з’їзді НМПУ відбудеться 6 серпня.

22 червня організаційний комітет з підготовки до позачергового VI з’їзду Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ) затвердив проект порядку денного з’їзду.

Проект  передбачає розгляд наступних питань: переобрання керівництва організації: голови, Комітету, заступників; внесення змін до Статуту організації та ухвалення подальшої стратегії розвитку НМПУ. Очікується також, що з’їзд розгляне  звіти щодо виконаних грантових програм та інші питання, внесені первинними організаціями.

Нещодавно кілька членів НМПУ висловили занепокоєння з приводу можливого штучного створення первинних осередків «під з'їзд». Вони вимагають публікації переліку всіх первинних осередків організації з датами їхньої реєстрації.

Нагадаємо, організаційний комітет підготовки до VI З’їзду Всеукраїнської професійної спілки «Незалежна медіа-профспілка України» (НМПУ) підрахував кількість своїх членів та первинних осередків. Відтак, станом на 18 липня до медіа-профспілки входять 1118 членів з 99 первинних організацій. Серед них було обрано 104 делегати, які візьмуть участь у  VI З’їзді НМПУ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY