detector.media
28.07.2016 12:36
«1+1» запускає у передпраймі новий турецький серіал
«1+1» запускає у передпраймі новий турецький серіал
8 серпня на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра нового турецького серіалу «Уламки щастя» - драматичної історії про долю двох сімей з різних верств суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують чужих дітей.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Перша серія вийде в ефірі о 17.10.

За сюжетом, дівчина з бідної сім'ї Гюльсерен і дружина Джихана Ділара народили в один день в одному пологовому будинку, але медсестра припустилася помилки, переплутавши їхніх дітей. Через роки правда відкрилася, і обом родинам доведеться подолати багато труднощів через різне положення в суспільстві. Однак, ці події зближують Джихана і Гюльсерен. У них виникають щирі почуття один до одного. На шляху до спільного щастя закоханих Гюльсерен і Джихана очікує чимало випробувань: вороги і заздрісники, підступні друзі і багато іншого.

У серіалі знялися: Еркан Петеккая, Нургюль Ешілчай, Ебру Озкан, Нюрсель Кьосе, Аліна Боз, Джемаль Хюнал, Толга Текін, Бурак Тозкопаран і інші. Режисер драми - Джевдет Мерджан.

Виходитиме турецький серіал о 17.10 з понеділка по п'ятницю.

Нагадаємо, 4 липня на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра нового мелодраматичного серіалу «Центральна лікарня» виробництва «1+1 Production».

На фото - персонажі серіалу

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY