detector.media
27.07.2016 17:12
Кінотеатр «Жовтень» створює клуб друзів кіно і починає кінопоказ до свого 85-річчя
Кінотеатр «Жовтень» створює клуб друзів кіно і починає кінопоказ до свого 85-річчя
28 липня в столичному кінотеатрі «Жовтень» розпочинає роботу кіноклуб «Друзі Жовтня». Починаючи з серпня, до 85-річчя кінотеатру у «Жовтні» демонструватиметься програма «Українське кіно в пошуках національної самоідентифікації».

Про це повідомляє прес-служба кінотеатру.

До кіноклубу «Друзі Жовтня» приєднаються учасники акції «Меценатські крісла», учасники толоки у період відновлення кінотеатру у 2014-му,  власники нереалізованих купонів благодійної допомоги фонду «Врятуй Жовтень».  Членами клубу стануть і віддані кіно глядачі, які просувають українські фільми і долучаються до кінопроцесу.  Детальні умови буде викладено у анкеті членів кіноклубу «Друзі "Жовтня"».

Учасників кіноклубу матимуть можливість обмінюватися думками щодо кіно і кінопрокату в рамках спеціальних подій - зокрема, показів фільмів  з репертуару «Жовтня», на які їх буде запрошено на спеціальних умовах. До показів можуть долучатися і інші глядачі, аби дивитися кіно у товаристві «Друзів Жовтня».

28 липня у кіноклубі відбудеться показ стрічки «Неоновий демон» данського режисера Ніколаса Віндінга Рефна. Фільм був номінований на «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю, де став однією з найдискусійніших кіноробіт. У стрічці йдеться про те, що відбувається за лаштунками модної індустрії. У фільмі знялися Ель Феннінг та Кіану Рівз. У програмі також – спілкування з майбутніми учасниками кіноклубу, директором кінотеатру Людмилою Горделадзе (18:30-19:00), показ стрічки «Неоновий демон» (19:05). Партнером показів виступила  компанія «Артхаус Трафік».

Раніше кінотеатр «Жовтень» повідомив, що 5533 глядачі переглянули українські фільми у кінотеатрі за перше півріччя нинішнього року. У кінотеатрі демонструвалися 13 кінопрокатних українських стрічок.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY