detector.media
27.07.2016 15:00
«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро
«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро
З 5 по 21 серпня в ефірі «Радио Вести» виходитиме новий спеціальний проект «Варда де Жанейро», присвячений цьогорічним Олімпійським іграм в Ріо-де-Жанейро

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

Як зазначено, програма виходитиме в ефірі «Радио Вести» щодня по буднях з 7:00 до 8:00 та у вихідні з 16:00 до 17:00. Ведучим програми буде Вячеслав Варда, який разом із слухачами вестиме в прямому ефірі  Щоденник Олімпійських ігор – підсумки кожного дня змагань, ексклюзивні думки, коментарі та емоції від спортсменів збірної команди України.

Пан Варда зазначив, що для спортсменів важлива емоційна підтримка від уболівальників.

«Ми надамо цю можливість в ефірі. Будемо розмовляти з найближчими і рідними людьми наших спортсменів – батьками, родичами, дружинами та чоловіками. Слухати оцінки і прогнози тренерів, спортивних експертів, зіркових уболівальників, робити все, щоб ті, хто поїхав в Ріо, відчували участь і увагу шанувальників спорту», –  розказав про новий проект радіоведучий.

В релізі також зазначено, що радіослухачі зможуть дзвонити в студію та ділитися враженнями і думками про виступи українських і світових спортсменів.

Питання можна буде задати по телефону: (044) 390-10-46, а також через СМС-повідомлення на номер 2435 та на сайті радіостанції.

Нагадаємо, нещодавно з «Радио Вести» пішла ведуча кількох програм Василиса Фролова. «Детектору медіа» вона підтвердила, що звільняється з радіостанції «за згодою сторін».

Нагадаємо, 22 червня стало відомо, що ведучий та колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш звільняється з радіостанції. Про причини звільнення та нове місце роботи він не повідомив. В березні 2016 року пан Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжив вести свої ефіри на радіостанції. Головним редактором радіостанції «Радио Вести» Валерій Калниш став у серпні 2015 року.

4 липня посаду шеф-редактора «Радио Вести» зайняла Ірина Гаврилова. Її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноті, співпраця з сепаратистськими сайтами стало приводом для обговорення цього призначення в некотрих ЗМІ і журналістському співтоваристві. Колектив «Радио Вести» зажадав звільнення Ірини Гаврилової. Зі зверненням до СБУ з приводу постів в соцмережі Ірини Гаврилової виступив депутат Борислав Береза. На запит «Детектора медіа» керівництво «Радіо Вести» повідомило, що припиняє співпрацю з Іриною Гавриловою.

На фото – Вячеслав Варда

Фото: «Радіо Вести»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY