detector.media
27.07.2016 13:27
У Харкові стався напад на журналістів «1+1» (ДОПОВНЕНО)
У Харкові стався напад на журналістів «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Під час зйомки у Харкові власник незаконно зведеного на місці гаража дев’ятиповерхового будинку напав на знімальну групу програми ТСН каналу «1+1».

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Знімальна група ТСН у складі журналістки Світлани Федчун і оператора Миколи Щирова знімала у Харкові сюжет щодо незаконної забудівлі  по вулиці Полтавський шлях.

За інформацією журналістів, харківський підприємець Тигран Хамоян купив у попереднього власника гараж і звів на його місці триповерховий будинок, а потім добудував ще шість поверхів. Коли будівництво було на рівні трьох поверхів власник начебто узаконив його у господарському суді.

Тепер у мерії Харкова заявляють, що будинок зведений без дозвільних документів, не відповідає будівельним нормам і загрожує мешканцям сусідніх споруд. Власнику будинку начебто давали час виправити ситуацію, але він ним не скористався, і тепер будівлі загрожує знесення. Жовтневий відділ Харківської міської прокуратури подав кілька позовів до господарського суду про зупинення незаконного будівництва.

Власник винним себе не вважає. Коли журналісти ТСН хотіли взяти коментар у Тиграна Хамояна, він накинувся з лайкою на оператора знімальної групи і намагався пошкодити камеру.

У прес-службі каналу «1+1» «Детектору медіа» повідомили, що журналісти ТСН не звертатимуться до поліції щодо інциденту у Харкові.

«Через те, що інцидент, який стався підчас отримання коментаря знімальною групою ТСН щодо нелегальної забудови у Харкові, не завдав фізичної та матеріальної шкоди ні журналістам, ні телеканалу, "1+1 медіа" не буде звертатися до правоохоронних органів. Однак, хочемо нагадати, що ситуація щодо переслідування та залякування журналістів дійсно дуже загострилася. "1+1 медіа" неодноразово зверталися до правоохоронних органів стосовно розгляду інших фактів переслідування та нападу на журналістів проектів "Секретні матеріали", "Гроші" та знімальної групи ТСН під час виконання їхніх службових обов’язків», - зазначає медіагрупа.

Нагадаємо, 29 червня у Харкові під час зборів мешканців будинку по вул. Данилевського, 12, які зібралися, щоб закінчити процедуру оформлення ОСББ, один з присутніх напав на журналіста видання «Накипело» і вибив у нього телефон. Після звернення журналіста до поліції правопорушник заявив, що не вчиняв нападу.

На фото - напад на знімальну групу ТСН

Фото: скрін відео ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY