detector.media
26.07.2016 18:51
Сайт 1plus1.ua пропонує пригадати кожен рік Незалежності України
Сайт 1plus1.ua пропонує пригадати кожен рік Незалежності України
У рамках святкової програми Дня Незалежності України сайт 1plus1.ua каналу «1+1» пропонує читачам пригадати кожен із 25 років Незалежності країни разом. Кожного буднього дня сайт презентуватиме новий документальний лонгрід, присвячений одному з років незалежності та його ключовим подіям.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

На сайті вже опубліковані лонгріди за 1991 та 1992 роки. Документальна розповідь про 1991 рік присвячена розпаду СРСР, проголошенню незалежності, визнанню прапора України та референдуму, на якому 90,3% українців проголосували за незалежність. 1991 рік також запам’ятався прем’єрою відомого серіалу «Багаті теж плачуть», мультфільму «Енеїда» та іншими яскравими подіями.

У документальному лонгріді, присвяченому 1992 року, читачам 1plus1.ua пропонують пригадати затвердження Верховною Радою прапора, малого герба та гімну України, введення в обіг українського карбованця, перший світовий рекорд видатного українського легкоатлета Сергія Бубки та інші цікаві події суспільного та культурного життя.

Завдяки документальному спец-проекту  1plus1.ua українці також згадають історію створення «1+1» та проектів телеканалу. Завершиться проект презентацією загального лонгріда про 25 незалежних років.

Окрім того сайт 1plus1.ua запускає ряд матеріалів «Ровесники України», в яких відомі українці пригадають, якими вони були у 25 років, про що мріяли та чого прагнули.

Нагадаємо, святкова програма телеканалу «1+1» до 25-річного ювілею Незалежності України стартувала з промокампанії, у рамках якої був презентований перший відеоролик із ведучими «1+1» та кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту «Моя країна». 24 серпня телеканал «1+1» покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017». Окрім того, глядачі побачать документальний історичний двосерійний фільм-розслідування «Україна. Повернення своєї історіі» виробництва «1+1 Продакшн», спеціальні випуски ТСН та фільми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY