detector.media
26.07.2016 17:33
Поліція відкрила провадження за фактом нападу на головного редактора видання «Бізнес.Цензор»
Поліція відкрила провадження за фактом нападу на головного редактора видання «Бізнес.Цензор»
Слідчим відділом Подільського управління поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України за фактом нападу на головного редактора видання «Бізнес.Цензор» Сергія Головньова.

Про це йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

У рамках проведення досудового слідства з’ясовуються усі обставини та причини вчинення злочину. Проводяться заходи для затримання підозрюваних.

Поліція також повідомила про подробиці нападу.

«Представник мас-медіа розповів правоохоронцям, що коли повертався додому, на зустріч ішов невідомий чоловік в капюшоні, хитався та прикривав обличчя рукою. Проходячи повз, штовхнув плечима і вдарив кулаком в лоб. В той момент ззаду почав бити другий чоловік. Обидва повалили потерпілого на землю та продовжували наносити тілесні ушкодження. Після чого вони побігли в невідомому напрямку, але з собою нічого не забрали», - повідомляє поліція Києва.

Нагадаємо, вчора, 25 липня, по вулиці Костянтинівській (Подільський район Києва) двоє невідомих скоїли напад на головного редактора видання «Бізнес.Цензор» Сергія Головньова. Він повідомляє, що напад не мав на меті пограбування, тому що грабіжники не взяли ні сумку журналіста, ні телефон. За його словами, він написав заяву до поліції, але не розраховує, що правоохоронці знайдуть нападників.

На фото - Сергій Головньов

Фото - Facebook Андрія Марусова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY