detector.media
26.07.2016 14:39
«1+1» повідомив, коли стартує другий сезон шоу «Поверніть мені красу»
«1+1» повідомив, коли стартує другий сезон шоу «Поверніть мені красу»
Восени в ефірі каналу «1+1» відбудеться прем'єра другого сезону проекту «Поверніть мені красу», в якому жінки отримують шанс виправити недоліки зовнішності і змінити своє життя.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У «команді порятунку» у другому сезоні - пластичні хірурги Ростислав Валіхновський і Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан. У новому сезоні їм доведеться зіткнутися зі складними медичними випадками, в яких мова піде не тільки про естетику, а й про порятунок життя.

Крім унікальних операцій у другому сезоні проекту глядачі стануть свідками всього процесу лікування героїнь і отримають цінні поради від професійних лікарів різних напрямків.

Телеглядачі побачать 13 вражаючих історій жінок, для яких проект «Поверніть мені красу» став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими. «Команда порятунку» виправить зовнішні вади героїнь і зробить все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе і повірити у власну привабливість.

Також цієї осені глядачі телеканалу «1+1» дізнаються, як склалася доля учасниць першого сезону програми.

Виробництвом проекту для «1+1» займається Sister's production.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав роботу над новим проектом, в якому телеведуча Ольга Фреймут проведе інспекції міст України. Як сверджує канал, мета проекту – допомогти українським містам зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY