detector.media
26.07.2016 13:02
Сепаратист погрожує розправою редакторці газети «Каховские новости»
Сепаратист погрожує розправою редакторці газети «Каховские новости»
Юрій Ковальчук, якого ЗМІ і користувачі соціальних мереж називають колишнім бойовиком угруповання «ДНР», у Facebook погрожував редакторці газети «Каховские новости» (Херсонська область), місцевій депутатці Ганні Садовій розправою.

Про це пише видання «Мост».

Юрій Ковальчук, колишній мешканець Каховки, який нині перебуває у Росії і відомий в Херсоні як «Шкілет», закликав розправитися з Ганною Садовою після її публікації у Facebook щодо тарифів.

Його підтримали ще двоє користувачів соцмережі. Одна з них - членкиня  громадської  організації  «Солідарна Україна»  Галина Скрипниченко - пізніше вибачилася і написала, що не хотіла загрожувати журналістці.

«Хочу принести публічні вибачення Ганні Садовій. У публікації я хотіла висловити точку зору щодо тарифів, але ні в якому разі не хотіла підтримувати ініціативу з приводу розправи з Вами. Я хотіла виступити на захист пенсіонерів, але вийшло так, що по своїй неуважності я підтримала заклик до насильства над Вами! Я не зрозуміла розвитку діалогу і ні в якому разі не хотіла завдавати Вам будь-якої шкоди. Ще раз прошу Вас мене вибачити!», - написала Галина Скрипниченко.

Ганна Садова обурена підтримкою закликів сепаратиста Ковальчука до розправи над журналісткою з боку земляків.

«Одна справа коли тобі загрожує людина, яка знаходиться за межами України, ненавидить Україну і готова перестріляти всіх патріотів. З цим жити можна - Ковальчуку в Україні закрита дорога. Але коли до погроз сепаратиста приєднуються каховчани, а тим більше - члени громадської організації "Солідарна Україна", яка позиціонує себе як патріотична - це страшніше, правда?», - сказала вона по телефону.

Ганна Садова звернулася із заявою щодо погроз в прокуратуру, яка розпочала слідство за ч.2 ст. 171 ККУ.

Ганна Садова є депутатом Каховської міської ради, де очолює фракцію БПП.

Нагадаємо, позаштатний журналіст газети «Каховские новости» з міста Каховка Херсонської області Максим Біжан заявляє про погрози на свою адресу з боку депутата від «Опозиційного блоку» Херсонської обласної ради Сергія Дроздика.

На фото - Ганна Садова

Фото: Facebook Ганни Садової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY