detector.media
26.07.2016 11:53
«Белсат» заходить в українські кабельні мережі
«Белсат» заходить в українські кабельні мережі
Польський супутниковий білоруськомовний телеканал «Белсат» підписав угоду з українським дистрибутором «Рекламна телевізійна група» і заходить в пакети кабельного телебачення в Україні.

Про це повідомляє сайт каналу «Белсат».

Як зазначається в повідомленні, «Рекламній телевізійній групі» належать права на ретрансляцію в Україні понад 40 телеканалів, а клієнтами дистрибутора є 90% операторів платного телебачення України.

Телеканал і надалі доступний на супутнику Astra 4A та онлайн на своєму сайті.

«Белсат» - супутниковий інформаційний і культурно-просвітницький канал, створений за ініціативи та підтримки Міністерства закордонних справ Польщі та Польського суспільного телебачення для білоруської аудиторії. Єдиний незалежний телеканал, що мовить білоруською мовою. Стартував у грудні 2007 року. Директор каналу – польська журналістка Агнєшка Ромашевська-Гузи, заступниця голови Асоціації польських журналістів SDP.

«Белсат» з 2010 року входить до складеного Національною радою з питань телебачення і радіомовлення Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY