detector.media
26.07.2016 11:35
Тютюновий дистриб’ютор заявляє, що не стежить за журналістами каналу «1+1»
Тютюновий дистриб’ютор заявляє, що не стежить за журналістами каналу «1+1»
Тютюновий дистриб'ютор, торгова компанія Tedis Ukraine (раніше «Мегаполіс-Україна»), спростовує заяву медіахолдингу «1+1 медіа» про причетність до зовнішньому спостереженні за знімальною групою програми «Секретні матеріали».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на повідомлення компанії.

«Компанія взаємодіє з представниками ЗМІ виключно в рамках законодавства України. Tedis Ukraine не має жодного відношення до стеження за журналістами і їх переслідування. Прес-служба компанії відповідає на запити журналістів у відповідності з законодавством і внутрішньою політикою взаємодії зі ЗМІ», - йдеться в повідомленні Tedis Ukraine.

Створена в 2011 році ТОВ «Торгова компанія "Мегаполіс-Україна», в травні 2016 перейменована на ТОВ «Тедіс Україна». Штат компанії налічує 2,645 тис. осіб. Регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів в Україні.

Нагадаємо, група «1+1 медіа» повідомила про факти стеження за журналістами програми «Секретні матеріали». 23 липня під офісом редакції каналом зафіксовано два автомобілі, які супроводжують виїзди знімальних груп і постійно знаходяться під будівлею. Відновлення стеження команда програми пов’язує з розслідуванням компанії з дистрибуції цигарок «Тедіс-Україна».

Керівницвто «1+1 медіа» нарікає на відсутність дій з боку правоохоронних органів.

«Жодна заява, подана редакцією за попередніми переслідуваннями, досі не була розслідувана. Ми звертаємось до відповідних органів з вимогою взяти на контроль новий випадок і провести розслідування належним чином», – повідомляє телеканал та наголошує, що за останній період почастішали випадки переслідування, погроз та фізичної розправи над журналістами та наводять в приклад убивство 20 липня журналіста Павла Шеремета.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY