detector.media
25.07.2016 20:17
Телеведуча Христина Суворіна пішла з ICTV
Телеведуча Христина Суворіна пішла з ICTV
Ведуча програми «Інсайдер» на телеканалі ICTV 7 липня звільнилася з телеканалу. Про це «Детектору медіа» повідомила сама пані Суворіна

Зараз Христина Суворіна працює позаштатним радником заступника голови Запорізької ОДА.

«Це було непростим рішенням. Інсайдер” для мене як дитина, я була присутня при “пологах” програми, на моїх очах народжувалися ідеї, які потім лягли в основу всієї концепції проекту. Важко було розлучатися з командою. Це професіонали, з якими ми багато пережили разом – як-то кажуть, пливли разом в каное проти течії, – люди, з якими ми йшли на ризик, добуваючи правду. Довго зважувала всі за” і “проти”. Але в підсумку переважило в бікпідняти якоря і вперед”. Проте інакше я б і не змогла. Болить серце від того, що відбувається з моєю країною. А коли болить, не можна просто терпіти. Потрібно діяти. Зараз я радник першого заступника губернатора Запорізької області. Дивлюся тепер на всі проблеми країни звідси, із Запоріжжя. Намагаюся розібратися, як усе влаштовано тут, далеко від Києва, як працює влада в районах. Крім того, сподіваюся, що зараз буде можливість більше займатися благодійністю», – прокоментувала зміну місця роботи Христина Суворіна.

До приходу в «Інсайдер» (команду Оксани Соколової) Христина працювала на телеканалах К1 та «Інтер», а також кілька років працювала на ICTV журналістом у програмах «Факти тижня» та «Максимум в Україні». У 2009 році отримала «Телетріумф» за сценарій спецрозслідування «Повна пастеризація».

Нагадаємо, 24 липня в ефірі програми «Факти тижня з Оксаною Соколовою» її авторка та незмінна ведуча Оксана Соколова повідомила про те, що програма йде на літні канікули, а восени повернеться в ефір з новим ведучим. Водночас вона залишається керівником департаменту публіцистичних проектів, в рамках якого виробляється програма «Факти тижня» і продюсується «Інсайдер».

11 липня на телеканалі ICTV відбувся останній ефір суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» за участю телеведучого Андрія Куликова.

Фото - ivona.bigmir.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY