detector.media
25.07.2016 12:03
Оксана Соколова заявляє, що бере паузу в ефірі, але залишається в команді ICTV
Оксана Соколова заявляє, що бере паузу в ефірі, але залишається в команді ICTV
Автор і незмінна ведуча програми «Факти тижня» каналу ICTV Оксана Соколова прийняла рішення взяти паузу в ефірній роботі на телеканалі. Водночас вона залишається керівником департаменту публіцистичних проектів, в рамках якого виробляється програма «Факти тижня» і продюсується «Інсайдер».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«"Факти тижня" – моє улюблене дітище. Але зараз, після 10 роботи над тижневиком, я б хотіла зосередитися на редакторській і продюсерській роботі. І над абсолютно новими пропозиціями. Присвятити час новим знанням, новим емоціям і новим ідеям. Їх накопичилося багато і хочеться відкрити нові горизонти, не зупиняючись на досягнутому», – заявила Оксана Соколова.

З осені в редакції публіцистичних програм запускається виробництво нової програми. Оксана Соколова обіцяє, що це буде не єдиний новий проект, а глядач ICTV побачить її ще й в новому амплуа і в нових форматах.

У новому сезоні в проекті «Факти тижня» з'явиться новий ведучий. Хто стане новим обличчям тижневика, глядач дізнається ближче до старту осінніх ефірів.

Нагадаємо, з 25 липня команда тижневика підсумкових новин «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на телеканалі ICTV йде у літню відпустку. Восени програма повернеться в ефір з новим ведучим. Про це сказала ведуча програми Оксана Соколова наприкінці випуску 24 липня. Вона також подякувала глядачам і команді за десятирічну співпрацю. «Я беру перерву, щоб повернутися з новими ідеями», – сказала вона.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY