detector.media
24.07.2016 12:00
За журналістами «Секретних матеріалів» стежать – «1+1»
За журналістами «Секретних матеріалів» стежать – «1+1»
«1+1» заявляє про нові факти стеження за співробітниками телеканалу, які знімають програму журналістських розслідувань «Секретні матеріали

Про це йдеться в прес-релізі «1+1».

Як зазначено, 23 липня під офісом редакції каналом зафіксовано два автомобілі, які супроводжують виїзди знімальних груп і постійно знаходяться під будівлею.

Відновлення стеження команда програми пов’язує з розслідуванням компанії з дистрибуції цигарок «Тедіс-Україна».

«Один із автомобілей стеження - Daewoo Nexia золотистого кольору з номерним знаком АI8579EB – також приймав участь в стеженні за журналістами програми в квітні цього року, і який тоді ми власними силами блокували під нашим офісом», сказав шеф-редактор проекту Олександр Дубінський.

Керівницвто «1+1 медіа» нарікає на відсутність дій з боку правоохоронних органів.

«Жодна заява, подана редакцією за попередніми переслідуваннями, досі не була розслідувана. Ми звертаємось до відповідних органів з вимогою взяти на контроль новий випадок і провести розслідування належним чином»,  повідомляє телеканал та наголошує, що за останній період почастішали випадки переслідування, погроз та фізичної розправи над журналістами та наводять в приклад убивство 20 липня журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, 25 травня невідомі погрожували одній зі співробітниць телеканалу «1+1». Погрози стосувалися роботи програми журналістських розслідувань «Гроші» та її ведучого Олександра Дубінського.

Фото: «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY