detector.media
22.07.2016 00:01
У Москві застрелили оператора ВДТРК
У Москві застрелили оператора ВДТРК
У Москві порушено кримінальну справу за фактом убивства оператора Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК) Андрія Назаренка

Про це повідомило агентство ТАСС з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Раніше інформацію про вбивство публікувала Meduza як непідтверджену.

Офіційну позицію ТАСС озвучила старша помічниця керівника головного слідчого управління СК РФ по Москві Юлія Іванова: за фактом виявлення тіла 43-річного жителя столиці порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство).

«За версією слідства, 20 липня в квартирі одного з житлових будинків по Великій Фільовській вулиці син виявив тіло батька з ознаками насильницької смерті у вигляді двох вогнепальних поранень в області голови і тулуба», – зазначила представниця ГСУ. Призначено судмедекспертизу, встановлюються обставини злочину.

Нагадаємо, 20 липня, коментуючи вбивство в Києві журналіста Павла Шеремета, директорка департаменту інформації і друку в Міністерстві закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що «Україна перетворилася в братську могилу журналістів і журналістики».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY