detector.media
21.07.2016 13:30
У Києві стартували зйомки третього сезону «На трьох»
У Києві стартували зйомки третього сезону «На трьох»
Команда «DIZEL Studio» приступила до зйомок 32-х нових серій скетч-шоу «На трьох», який виходить на каналі ICTV.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

15 липня канал ICTV закінчив показ другого сезону «На трьох», а 18 липня стартували зйомки третього.

«Третій сезон буде таким собі симбіозом нових локацій і кращих майданчиків двох перших сезонів. Ми проаналізували, що дивляться глядачі із задоволенням – по телевізору і в інтернеті. Взяли найпопулярніше. І, звичайно, додали кілька сюрпризів. Зараз можу розповісти про один з них: наші актори будуть зніматися на пляжі... Хочемо обіграти хороші жарти, прописані з особливою любов'ю нашими авторами, життєві ситуації, емоції і переживання, зрозумілі і близькі нашим глядачам. У кращих традиціях скетч-шоу», – розповів шеф-редактор «DIZEL Studio».Олексій Бланар.

Нові 32 серії третього сезону скетч-шоу знімають в Києві.

«Глядачі побачать своїх улюблених персонажів в абсолютно незвичній для них обстановці. Звісно ж, на каналі ICTV», – повідомляє прес-служба.

Всі ролі у нових випусках скетч-шоу виконують актори «DIZEL Studio»: Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Євген Сморигін, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Олег Іваниця та Вікторія Булітко

Нагадаємо, нещодавно телеканал ICTV заявляв про запуск нового проекту журналістських розслідувань «Більше ніж правда». Прем’єра програми – 25 липня.

11 квітня о 21:25 на телеканалі ICTV стартував другий сезон скетч-шоу «На трьох» від команди «DIZEL Studio».

Фото: прес-служба ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY