detector.media
20.07.2016 16:00
Поліція почала кримінальне провадження за фактом нападу на редактора українського Forbes
Поліція почала кримінальне провадження за фактом нападу на редактора українського Forbes
Слідчий відділ Головного управління національної поліції (ГУНП) у місті Києві розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) за фактом нападу на редактора українського Forbes Марію Ридван, яке сталося ввечері 19 липня в Києві.

Про це пише «112 Україна».

Напад на 25-річну дівчину стався на проспекті Перемоги у Солом'янському районі. Разом з нею був її товариш, але, він втік з місця нападу.

«Вона разом зі своїм знайомим відпочивала в парку, і в цей час до них підійшов незнайомець. Чоловік поводився агресивно і спровокував зіткнення. В результаті товаришеві дівчини вдалося втекти від нападника», – йдеться на сайті телеканалу.

Як зазначено, у пані Ридван різані рани лівого передпліччя і плеча. Вона звернулася до лікарів, які і поінформували поліцейських.

В даний час дівчина перебуває в Солом'янському управлінні поліції, де в неї приймають заяву про скоєння нападу стосовно неї.

Нагадаємо, як писав «Детектор медіа», ввечері 19 липня у київському парку КПІ невідомий напав з ножем на редакторку українського Forbes Марію Ридван.

На фото - Марія Ридван

Фото: сторінка Facebook Марії Ридван

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY