detector.media
20.07.2016 13:09
Павла Шеремета поховають в Мінську
Павла Шеремета поховають в Мінську
Журналіста Павла Шеремета, який загинув вранці 20 липня в Києві внаслідок вибуху автомобіля, поховають на його батьківщині в Мінську.

Про це повідомляє видання «Белорусский партизан», посилаючись на матір Шеремета.

Нагадаємо, вранці 20 липня журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибуху машини керівника «Української правди» Олени Притули, в якій він знаходився.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

У МВС заявили, що журналіст Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті.

Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель українського журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні.

Вбивство журналіста інтернет-видання «Українська правда» Павла Шеремета кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

Представник ОБСЄ з питань свободи слова Дуня Міятович закликає покарати винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Попередньо слідство розглядає три основні версії вбивства журналіста - професійна діяльність журналіста, неприязні стосунки та «російський слід».

Нагадаємо, Павло Шеремет народився 28 листопада 1971 року в Мінську.Після закінчення середньої школи вступив на історичний факультет Білоруського державного університету. Закінчивши три курси, пішов із цього вузу і вступив на факультет міжнародних економічних відносин Білоруського економічного університету.

У 1996 році працював головним редактором «Білоруської ділової газети». У тому ж році був призначений завідувачем білоруським бюро Громадського російського телебачення (ГРТ).

Зарекомендував себе як противник режиму президента Білорусі Олександра Лукашенка.

У 1998 році Шеремет почав працювати спеціальним кореспондентом програм «Новини» та «Час» дирекції інформаційних програм ОРТ, а в січні 1999 року обійняв посаду шеф-редактора російської і зарубіжної кореспондентської мережі дирекції інформаційних програм ОРТ. У 2008 році покинув телеканал.

У 2012 році створив інтернет-видання «Історична правда».

З вересня 2013 по 2014 рік працював ведучим програми «Прав? Так!» на Громадському телебаченні Росії. Після цього почав співпрацю з виданням «Українська правда», в подальшому став його виконавчим директором.

Павло Шеремет протягом останніх п'яти років жив у Києві.

У червні 2015 року запустив авторський проект «Діалоги» на каналі «24». З вересня 2015 року – ведучий на «Радио Вести», де він вів щоденну програму «Утро Павла Шеремета» по буднях з 8:00 до 11:00.

На фото - Павло Шеремет, radio.vesti-ukr.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY