detector.media
20.07.2016 12:59
Одна з версій вбивства Шеремета – «російський слід»
Одна з версій вбивства Шеремета – «російський слід»
Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк зазначає, що попередньо слідство розглядає три можливі причини вбивства журналіста.

Про це пише «Інтерфакс-Україна».

Серед версій, названих паном Шкіряком, – професійна діяльність журналіста, неприязні стосунки та «російський слід».

«Безумовно, це спланований жорстокий злочин. Основні версії озвучено. Насамперед, це професійна діяльність журналіста», - сказав пан Шкіряк.

Він зазначив, що не виключається версія, пов'язана з неприязними стосунками пана Шеремета з певними особами.

«Така версія завжди є, оскільки ми не можемо виключати нічого», - сказав він.

Крім того, радник глави МВС наголосив, що особисто він згоден зі своїм колегою, народним депутатом Антоном Геращенком у тому, що, безумовно, не можна виключати «російський слід» у цьому злочині.

«Ви знаєте, у нас все дивним чином збігається з тими подіями, які сьогодні відбуваються в Україні, - загострення на фронті, де спостерігаються фактично щоденні зухвалі атаки російсько-терористичних військ із використанням забороненої важкої артилерії. Плюс сюди можна додати всім відомий піп-парад (хресний хід прибічників УПЦ (МП) –ред.), і виключати версію участі в цьому злочині (вибуху машини Павла Шеремета – ред.) російських спецслужб ми не можемо», - вважає пан Шкіряк.

Нагадаємо, вранці 20 липня журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибуху машини керівника «Української правди» Олени Притули, в якій він знаходився.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

У МВС заявили, що журналіст Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті.

Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель українського журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні.

Вбивство журналіста інтернет-видання «Українська правда» Павла Шеремета кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

Представник ОБСЄ з питань свободи слова Дуня Міятович закликає покарати винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY