detector.media
20.07.2016 12:22
У справі щодо вбивства Шеремета розглядається версія замаху на керівника «Української правди» Олену Притулу – слідчі
У справі щодо вбивства Шеремета розглядається версія замаху на керівника «Української правди» Олену Притулу – слідчі
У рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета слідчі, серед інших, розглядають версію замаху на життя керівника «Української правди» Олени Притули, у машині якої він знаходився під час вибуху.

Про це пише «Українська правда», посилаючись на ефір «112 Україна».

«Слідчі розглядають і ці версії. Зараз мабуть передчасно озвучувати якісь основні», – заявила в ефірі телеканалу речник прокуратури Києва Надія Максимець.

Вона додала, що також проводяться слідчі дії біля дому Шеремета і Притули, де машина була припаркована вночі.

«Також встановлюється, чи були там відеокамери, встановлюється, чи були там, можливо, свідки, які володіють якоюсь інформацією з цього приводу», – сказала вона.

Нагадаємо, вранці 20 липня журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибуху машини керівника «Української правди» Олени Притули, в якій він знаходився.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

У МВС заявили, що журналіст Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті.

Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель українського журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні.

Вбивство журналіста інтернет-видання «Українська правда» Павла Шеремета кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

Представник ОБСЄ з питань свободи слова Дуня Міятович закликає покарати винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY