detector.media
20.07.2016 11:43
Дуня Міятович закликала покарати винних у вбивстві журналіста Шеремета
Дуня Міятович закликала покарати винних у вбивстві журналіста Шеремета
Представник ОБСЄ з питань свободи слова Дуня Міятович закликає покарати винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про це вона написала на своїй сторінці у Твіттері.

«Виконавці і організатори цього вбивства повинні бути притягнуті до відповідальності», – написала пані Міятович.

Нагадаємо, вранці 20 липня в рузультаті вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці  Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

Як писав «Детектор медіа», генпрокурор Юрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман також вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

У МВС заявили, що журналіст Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті.

Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель українського журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні.

Вбивство журналіста інтернет-видання «Українська правда» Павла Шеремета кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

На фото - Дуня Міятович

Фото: zn.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY