detector.media
20.07.2016 10:52
У МВС припускають, що Павло Шеремет загинув через саморобну вибухівку
У МВС припускають, що  Павло Шеремет загинув через саморобну вибухівку
Журналіст Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав радник голови Міністерства внтурішніх справ (МВС) Зорян Шкіряк.

Він також допустив, що пристрій керувався дистанційно або спрацював з затримкою.

«Попередньо. Спрацював безоболочний саморобний вибуховий прилад, можливо дестанційний, або з затримкою. Попередньо, потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті. Тривають оперативно-слідчі діі, працюють експерти, вибухотехніки. Відпрацьовуються всі можливі версії цього жорстокого злочину. Деталі пізніше», написав пан Шкіряк.

Він підкреслив, що ця інформація є попередньою.

У свою чергу екс-радник глави МВС Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook, що пристрій, скоріш за все, керувався дистанційно.

«Це цинічне, добре сплановане вбивство», – додав він.

Геращенко додав, що слідство розглядатиме всі версії причин вбивства, у першу чергу – професійну діяльність Павла Шеремета. Також він не виключив «російський слід».

Нагадаємо, вранці 20 липня в рузультаті вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці  Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

Як писав «Детектор медіа»,генпрокурорЮрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY