detector.media
20.07.2016 10:32
Холодницький назвав загибель журналіста Шеремета замахом на свободу слова в Україні
Холодницький назвав загибель журналіста Шеремета замахом на свободу слова в Україні
Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель українського журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні

Про це він написав на своїй Фейсбук-сторінці.

«Це безумовно замах на свободу слова в Україні та спроба залякати тих, хто не боїться в очі казати правду. Впевнений, що відповідні правоохоронні органи докладуть усіх зусиль для розкриття цього злочину та покарання вбивць. Я особисто знав Павла як патріота України та Білорусі. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого», – написав пан Холодницький.

Нагадаємо, вранці 20 липня в рузультаті вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці  Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

Як писав «Детектор медіа»,генпрокурорЮрій Луценко заявив, що один з керівників «Української правди» Павло Шеремет загинув в результаті спрацювання вибухового пристрою. Журналіста вбили.

Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман також вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті журналіста Павла Шеремета.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі журналіста Павла Шеремета.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY