detector.media
18.07.2016 13:27
19 липня – допрем'єрний показ фільму про Джамалу «Дивись на себе!»
19 липня – допрем'єрний показ фільму про Джамалу «Дивись на себе!»
19 липня о 21:30 у Маріїнському парку на літній сцені «Мушля» біля стадіону «Динамо» відбудеться допрем'єрний показ фільму «Дивись на себе!» про шлях співачки Джамали до перемоги на Євробаченні-2016.

Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook.

Організатори показу – hromadske.ua

Як зазначає автор фільму журналіст Богдан Кутєпов, «фільм розкриває Джамалу як звичайну людину зі звичними всім турботами й переживаннями, яка просто хоче бути щасливою».

 «Дивись на себе!» – це кілька кумедних або чуттєвих історій, які трапилися з героями в Швеції й Україні. 

«"Дивись на себе!" – це gonzo-мюзикл про шлях Джамали до перемоги, який охоплює 10 насичених днів у Стокгольмі і виступ співачки у Львові після повернення. Кіно зняте «суб'єктивною» камерою від першої особи», - написав пан Кутєпов. 

«Özüni baq!» - фраза, якою названа стрічка – сталий вираз кримськотатарською, який означає «Look at yourself!», «Смотри на себя!».

«Це звучить як виклик і провокація, та здебільшого означає «нам своє робити». Вислів закликає не коситись на сусіда, не зважати на рейтинги, не переживати через прогнози букмекерів про 12-те місце, а просто сумлінно робити свою справу, йти за покликанням», - пише пан Кутєпов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY