detector.media
17.07.2016 16:32
В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції
В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції
Сьогодні, 17 липня, інтернет-провайдери в Єревані відключали доступ до соціальної мережі Facebook після інформації про збройне захоплення будівлі поліції і внутрішніх військ в столиці Вірменії прибічниками вірменської опозиції.

Про це повідомляє «Європейська правда».

«Є повідомлення, що деякі ключові провайдери відключили доступ до Facebook. Це ключова платформа для поширення інформації опозицією», - написав вірменський журналіст Артур Папян на своїй сторінці у Twitter.

Згодом на сторінці журналіста появилося повідомлення про те, що доступ до соцмережі відновлено.

Нагадаємо, у Єревані вранці 17 липня скоєно збройний напад на полк патрульно-сторожової служби поліції Вірменії. За інформацією ЗМІ,  напад вчинила група озброєних прихильників опозиціонера Жирайра Сефиляна. Під час захоплення полку відбулася перестрілка. Є загиблі та поранені.

Станом на 12.00 стало відомо, що озброєне угруповання, яке захопило вранці в неділю будівлю поліції і внутрішніх військ в Єревані, утримує в заручниках вісім поліцейських. Про це повідомляє російське інформагентство «Інтерфакс» з посиланням на депутата парламенту Вірменії Нікола Пашиняна.

Серед заручників -  заступник начальника поліції Вірменії генерал-майор Вардан Єгіазарян.

Нікол Пашинян з ранку перебував на місці інциденту і вів переговори з угрупуванням. Він повідомив, що озброєне угрупування «вимагає відставки керівництва республіки та звільнення свого соратника Жирайра Сефиляна».

Один з членів збройного угруповання Павел Манукян заявив журналістам, що «убитий один поліцейський», повідомляють місцеві ЗМІ.

Станом на 15.00 заступник начальника поліції Вірменії Унан Погосян заявив, що в даний час з представниками опозиційної групи «Установчий парламент», які захопили поліцейське управління в єреванському районі Еребуні, ведуться переговори. Водночас він підкреслив, що у поліції і правоохоронних органів є сили і засоби, щоб нейтралізувати нападників. Про це повідомляє видання «15 минут» з посиланням на вірменське бюро «Радіо Свобода» azatutyun.am.

Фото: censor.net.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY