detector.media
17.07.2016 12:27
У четвертому сезоні серіалу «Шерлок» з’явиться пес
У четвертому сезоні серіалу «Шерлок» з’явиться пес
На промо-фотографії до четвертого сезону серіалу «Шерлок» британської компанії ВВС One актор Бенедикт Камбербетч з'явився в компанії пса. Імовірно, собака в новому сезоні буде грати пса Тобі. У книгах Артура Конан Дойла пес фігурує, зокрема, в повісті «Знак чотирьох».

Про це повідомляє «Русская служба ВВС».

Цього тижня знімальна група серіалу «Шерлок» провела зйомки в столиці Уельсу Кардіффі. Чим ближче до прем'єри четвертого сезону, тим більше подробиць стає відомо про проект.

Раніше в липні автори серіалу підтвердили, що в новому сезоні з'явиться актор Тобі Джонс, який озвучував ельфа Доббі в «Гаррі Поттері». Джонс зіграє лиходія в другій серії четвертого сезону, що складатиметься традиційно з трьох серій. Кожен епізод триватиме 90 хвилин.

Собака Тобі з'являється в декількох повістях про Шерлока Холмса. «Кумедний такий пес, не чистокровний, але з вражаючим нюхом. Я волію краще скористатися допомогою Тобі, ніж усіма розшуковими силами Лондона», - характеризує собаку знаменитий сищик в повісті «Знак чотирьох» Артура Конан Дойла.

Прем’єра четвертого сезону серіалу відбудеться у січні 2017 року.

Нагадаємо, ретро-епізод серіалу «Шерлок», знятий BBC One, зібрав найбільшу телеаудиторію у Британії під час новорічних свят - 1 січня його подивилося понад 8 мільйонів глядачів.

Фото: HARTSWOOD FILMS/BBC

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY